För företag

För företag

TILLVÄXTÅTGÄRDEN – BEHOVET AV NY PERSONAL!

Våra rekryteringsutbildningar hjälper företag att hitta rätt kompetens för att nå maximal framgång.

Rekryteringsutbildningar erbjuder en målinriktad och effektiv lösning för arbetsgivare som vill utveckla sin verksamhet. Det är nu möjligt för företagen att rekrytera nya medarbetare med rätt utbildning, yrkeserfarenhet och specifik kompetens som möter efterfrågan på arbetskraft efter 6 månader.
Saranen hjälper företagen att arbeta mer strategiskt med sin kompetensförsörjning som handlar om att hitta rätt medarbetare och investera i att utbilda för att stärka företagens konkurrenskraft. Därför skräddarsyr och anpassar vi utbildningar efter var din organisation befinner sig just nu, eller önskar vara inom kort!

VÅR SERVICE

Att vända motgång till framgång
Att ha rätt människor är nyckeln till framgångar, och här på Saranen Sverige hjälper vi företag att ta itu med utmaningarna i förändringen.

Trygghet
Vi tar hand om dig som kund. Saranen fokus är att lyssna på era behov, och att arbeta med oss innebär att vi kan ägna mer tid åt din sökning och erbjuda dig en mer skräddarsydd tjänst. Det ger oss tid och resurs för att bättre styra rekryteringsprocessen, vilket ger både dig och kandidaterna en bättre upplevelse med ditt varumärke.

Utbildning och utveckling av bransch specialister
Vi samarbetar med konsulter, experter inom sina branscher, med nyckelkunskaper som sträcker sig över flera sektorer. Denna kunskap säkerställer att endast de bästa matchningarna görs.

SARANEN REKRYTERINGSUTBILDNINGAR

I syfte att få bästa möjliga program där alla parter är 100 % nöjda, så varvas utbildningen med en praktikplats där kandidaterna får applicera nya kunskaper att nå framgång. På detta vis så har kandidaten möjlighet att uppbära sin kompetens vid liv, både under och efter utbildningsdagarna. Våra utbildningspartners är alla ledande i sina respektive område, och genom våra partners nätverk har vi möjlighet att bistå med den bästa utbildningen både till kunder samt förvåra professionella deltagare i programmen.

Kontakta oss för mer information om rekryteringsutbildningar.

Välkommen att antingen fylla i formuläret nedan eller slå oss en signal på 08-6537370

Fyll i formuläret så kontaktar vi er inom kort
  • Vad är ditt namn?
  • Vad heter företaget /organisationen?
  • Vilken email vill du bli kontaktad på?
  • Vilket telefonnumer vill du bli kontaktad på?
  • Berätta mer om ert personalbehov